×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Blast och PGL bryter med Maniac efter anklagelserna

1
Turneringsarrangörerna har inga planer på att arbeta med profilen framöver.
Den schweiziske Counter-Strike-analytikern Mathieu "Maniac" Quiquerez står inför allvarliga anklagelser om sexuella övergrepp. Nu väljer turneringsarrangörerna Blast och PGL att avsluta sina samarbeten med honom, rapporterar CS-sajten HLTV.

I ett inlägg på X skriver Blast att arrangören genomfört en utredning efter klagomål om olämpligt beteende, och fastslog då att anklagelserna var grundade. Blast skriver också att de inte längre har några planer på att arbeta med Maniac.

"Beteende av denna typ har ingen plats i någon miljö och kommer inte att tolereras", skriver Blast i sitt inlägg.

Turneringsarrangören PGL, som också jobbat med Maniac tidigare, har inte gjort något offentligt uttalande i egna kanaler. I en kort kommentar till HLTV skriver dock PGL att man inte kommer att anlita Maniac för sina framtida evenemang under 2024 och 2025.

ESL, som just nu arrangerar ESL Pro League där Maniac fram till i onsdags arbetade på, har påbörjat en egen utredning i frågan samtidigt som Maniac inte längre kommer att vara en del av sändningsteamet för Pro League.

Artikelbild: Pressbild/Blast och PGL och Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..