×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Maniac ber om ursäkt efter anklagelserna: "Har haft ett problematiskt förhållande till alkohol"

1
CS-profilen kallar sitt beteende för "oacceptabelt".
Den schweiziske Counter-Strike-analytikern Mathieu "Maniac" Quiquerez ber nu om ursäkt för sitt beteende efter de senaste dagarnas anklagelser om sexuella övergrepp. I sitt uttalande erkänner Maniac tidigare ospecificerade handlingar som han beskriver som "oacceptabla" och kopplar dessa till personliga problem, bland annat en långvarig kamp med alkohol och obearbetade upplevelser från en svår uppväxt.

I sitt inlägg uttrycker Maniac ånger och skam över sitt beteende och förklarar att han aldrig haft för avsikt att såra någon. Han skriver också att hans problem med alkohol har påverkat hans beteende under många år.

"Jag har haft ett problematiskt förhållande till alkohol under större delen av mitt vuxna liv. Detta har lett till oacceptabla handlingar genom åren, och för det är jag verkligen ledsen."

Till följd av anklagelserna valde Maniac självmant att lämna ESL Pro Leagues sändningsteam tidigare i veckan. Turneringsarrangörerna Blast och PGL har efter anklagelserna meddelat att de inte planerar att arbeta med honom framöver.


Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..