×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

G2 Esports värvar guatemalanska stjärnspelaren: "Jag är mer redo än någonsin"

2
Det guatemalanska stjärnskottet får chansen i G2 Esports.
G2 Esports har gjort klart med ett nyförvärv. Under fredagskvällen presenterades det guatemalanska stjärnskottet Mario "malbsMd" Samayoa av organisationen.

Den hårdskjutande riflern värvas från den nordamerikanska organisationen M80, där han huserat sedan förra sommaren. Nu är han redo att ta nästa steg i sin karriär.

"Superspänd över mitt livs möjlighet. Kan fortfarande inte fatta att detta hände men jag är mer redo än någonsin att mala och bli en bättre spelare och person än jag tidigare var. Jag vill också tacka alla från M80 för deras stöd sedan den första dagen", skriver malbsMd i ett inlägg.

Guatemalanen har under vårsäsongen varit M80:s starkaste spelare och imponerat rejält i den nordamerikanska scenen. G2 fick bevittna 21-åringens firepower under ESL Pro League där han stod för ratingen 1.28 över fem kartor mot sitt nya lag.

G2 Esports:
Rasmus "HooXi" Nielsen
Nemanja "huNter" Kovač
Mario "malbsMd" Samayoa
Ilya "m0NESY" Osipov
Nikola "NiKo" Kovač


Artikelbild: Pressbild/G2 Esports och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..