×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

m0NESYs galna dominanssvit bruten – men G2 Esports är vidare till final

1
Är Ilya "m0NESY" Osipov världens bästa AWPer?
Ilya "m0NESY" Osipov är tillsammans med Danil "donk" Kryshkovets och Mathieu "ZywOo" Herbaut utmanare för årets bästa CS-spelare. Den 19-årige AWPern tog CS-världen med storm när han gjorde sitt intåg i G2 Esports i början på 2022. I år igen fortsätter m0NESY med sitt imponerande spel, men nu har hans imponerande svit tagit slut.

Det var i semifinalen av Blast Fall Final mot Team Vitality som sviten blev bruten. m0NESY spelade nämligen en karta där han presterade sämre än det genomsnittliga proffset, enligt CS-sajten HLTV:s graderingssystem. I 29 kartor i sträck har den unga AWPern lyckats prestera i höjd med eller bättre än proffsspelarnas genomsnitt, men på Anubis kunde den unga ryssen endast få åtta kills mot Vitality.

G2 Esports 2-1
Snax, m0NESY, NiKo, MalbsMd, huNter-

Team Vitality
apEX, ZywOo, Spinx, flameZ, mezii

Det tog dock inte lång tid för m0NESY att finna sin form igen. På karta två och tre blev stjärnan varm i kläderna och hjälpte G2 Esports till matchvinst, och laget är därmed vidare till turneringsfinalen. Där ställs G2 Esports mot vinnaren av Natus Vincere mot Faze Clan i kampen om förstapriset på 200 000 dollar (~2 miljoner kronor). Finalen spelas imorgon, söndag, klockan 16:00 på plats i Köpenhamn.


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..