×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

m0NESY tror han hade kunnat vara ännu bättre: "Hade kastat av mig kedjorna"

1
Borde Ilya "m0NESY" Osipov byta lag?
Under IEM Cologne deltog G2 Esports AWP-stjärna Ilya "m0NESY" Osipov i en intervju på en rysk community-sändning där han reflekterade över sin prestation i engelskspråkiga lag jämfört med ryskspråkiga. På frågan om han skulle prestera bättre i ett ryskspråkigt lag svarade m0NESY att han trodde att hans spel skulle förbättras avsevärt, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

— Jag tror det. Jag skulle kasta av mig kedjorna, sade m0NESY och fortsatte:

— Att kommunicera på engelska skapar lite press. Man måste ständigt fokusera på information från sina lagkamrater i spelet. Detta tar längre tid än det skulle göra på ryska.

I den ryska communityn har det tidigare spekulerats om en eventuell övergång för m0NESY till ett ryskspråkigt lag, bland annat Cloud9, men hittills har det inte rapporterats om några konkreta förhandlingar. m0NESY förblir alltså en nyckelspelare i G2 Esports, som förbereder sig inför ESL Pro League som drar igång den 3 september.

Artikelbild: Cristoph Krause/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..