×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple i hårdträning — utlovar "stora nyheter inom kort"

1
Oleksandr "s1mple" Kostylievs hårda träningsschema får fansen att hoppas på comeback.
Den ukrainska CS-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev ligger i hårdträning och verkar förbereda sig inför en comeback på tävlingsscenen. I ett inlägg på Telegram avslöjade s1mple igår att han "tränar varje dag" och lovade "stora nyheter inom kort", vilket fans förstås tolkat som ett tecken på att s1mple är på väg tillbaka till den professionella scenen.

En comeback under 2024 verkar dock utesluten då s1mple i ett senare inlägg förtydligade att han visserligen skulle vilja spela i Majorn i Shanghai, men att han inte trodde att han skulle få chansen att spela i ett lag förrän efter Majorn.

s1mple, som tagit en paus från tävlingsspel sedan släppet av Counter-Strike 2, har tidigare hintat om att han vill hitta ett nytt lag men att det är svårt då han fortfarande har kontrakt med Natus Vincere och en hög utköpsklausul. Ett lag som ryktats vara intresserade av s1mple är det saudiägda laget Falcons Esports som s1mple hoppade in och spelade en match med tidigare i år.

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..