×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

s1mple mot kennyS - så gick det när legendarerna möttes i en 1v1

1
Två CS-legendarer i en 1v1. Vem vinner?
Kenny "kennyS" Schrub och Oleksandr "s1mple" Kostyliev, båda AWP-spelare, båda legendarer, båda inaktiva. I en showmatch som spelades på LAN i Kina ställdes de två AWP-stjärnorna mot varandra för troligen den sista gången i deras karriärer. Resultatet? En ensidig vinst för ingen annan än s1mple.

Bo3-matchen spelades på 1v1-kartor och spelarna fick endast använda AWPen. Det såg inledningsvis läskigt ut för den ukrainska stjärnan, men s1mple gjorde en comeback och stängde första kartan 24-20 (först till 24 vinner). Den andra kartan gick ännu bättre för s1mple, som denna gång vann 24-17.

Ett lovande resultat för s1mple, med tanke på att kennyS sedan ett år tillbaka valde att avsluta spelarkarriären för att istället fokusera på Twitch. s1mple, å andra sidan, har i flera månader uttryckt en vädjan att komma tillbaka till den professionella scenen. När, och i vilket lag, som s1mple kommer att återvända till är dock okänt.

Se hela 1-1-matchen här:


Artikelbild: Luc Bouchon/ESL och Pressbild/ESL
Videokälla: NextgenZ/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..