×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

s1mple slår tillbaka mot kritiska fans: "Kommer stänga käften på er"

1
Det är inget fel på Oleksandr "s1mple" Kostylievs självförtroende.
Den ukrainska CS-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev fick häromdagen en del kritik från fans för sin insats under en stream där han spelade tillsammans med Ilya "m0NESY" Osipov. Efter att ha kämpat med hög ping och slutat sist i sitt lag på scoreboarden, mötte s1mple hård kritik från sitt community — något som han valde att bemöta direkt under livesändningen.

Under streamen försvarade s1mple, som antog rollen som in-game leader i matcherna, sina insatser och lovade att återvända starkare, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

— Lyssna på mig, mina kära vänner. Jag är en riktigt bra kapten, ni vet det. Jag kunde inte träffa mina skott på grund av ping, det såg ni, sade s1mple och fortsatte:

— Till de som snackar skit om mig här, ni vet att jag kommer att stänga käften på er när jag är tillbaka i CS. Ni vet bara det. Det spelar ingen roll för jag är bara bäst, det är allt.

s1mple, som har varit inaktiv från den professionella scenen sedan oktober 2023 då han valde att ta en paus från spelandet, har uttryckt att han vill göra comeback på servern men har ännu inte hittat ett lag som kan köpa loss honom från Natus Vincere. Trots att han inte spelat professionellt på nästan ett år råder det åtminstone inte några brister på stjärnans självförtroende.

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..