×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilen toksågar s1mples CS-kurs — brodern försvarar: "Projektet är sålt"

1
Oleksandr "s1mple" Kostylievs utbildningsprojekt uppges ha stängts ner och sålts.
I en video som publicerades i helgen riktar den kända CS-youtubern NartOutHere skarp kritik mot kursen Play Like s1mple, som skapats av CS-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev. NartOutHere, som själv gjort sig känd för sina instruktionsvideor om Counter-Strike, hävdar att kursen inte lever upp till förväntningarna och att den årliga kostnaden på cirka 1 500 kronor inte är värd pengarna.

Efter NartOutHeres kritik mot projektet har s1mples bror Alexey Kostyliev uttalat sig om kursen. I ett inlägg på X skriver brodern att utbildningsprojektet officiellt stängts och sålts. Nedläggningen ska ha skett redan i juli och återbetalningar till de som köpt kursen ska sedan dess ha genomförts.

"Projektet är sålt, avtalen avslutades, och alla pengar återbetalades inom de första dagarna efter att avtalen avslutats. Vi undersöker för närvarande hur Nart genomförde betalningen, men du kan vara säker på att alla medel återbetalas inom 14 dagar", skriver han och fortsätter:

"Detta är ett enskilt fall; alla andra som gjort ett köp har redan fått sina pengar tillbaka sedan försäljningen avslutades för flera månader sedan".

Att kursen sålts kommer kanske inte som en överraskning då journalisten Richard Lewis tidigare i år varnat för att s1mple skulle tvingas lämna kursen på grund av nya regler om intressekonflikter från Valve, då kursen samägdes med tävlingsarrangören ESL Faceit Group. Om det är ESL Faceit Group som är den nya ägaren till projektet eller om s1mple hittat en annan köpare är i skrivande stund okänt.

Se NartOutHeres video:

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL och NartOutHere/Youtube
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..