×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Media: Bänkade Astralis-spelaren provspelar med annat lag— trots "unfit" för tävlingsspel

1
Spelaren som Astralis hävdar inte kan spela i Blast Premier Fall Final uppges provspela för Ence Esports.
Den 22-årige dansken Alexander "br0" Bro har i veckan provspelat för ENCE Esports. Det rapporterar esportjournalisten Richard Lewis.

Provspelet är anmärkningsvärt, då Astralis hävdat att br0 inte är i skick att delta i Blast Premier Fall Final och därför begärt att få utnyttja en nödersättare i form av lagets nyförvärv Casper "cadiaN" Møller i tävlingen. Astralis påstående har ifrågasatts efter att br0s agent Fabian Broich i ett inlägg på X hävdat att br0 är "fullt frisk och redo att spela". Om det stämmer att br0 provspelar för ett annat lag kan det vara en indikation på att agentens påstående är sanningsenligt.

Ence letar efter en ersättare för Krzysiek "Goofy" Gorski som nyligen lämnade laget och har bekräftat att de testar flera spelare. Om br0 är en av dem har organisationen dock inte bekräftat.

Artikelbild: Pressbild/Astralis
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..