×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Trots kaptenernas protester — cadiaN får spela Blast Premier Fall Final

1
I ett uttalande skriver Blast att man inte kommer att ändra sitt beslut trots protesterna.
Turneringsarrangören Blast håller fast vid sitt beslut att låta Astralis spela med Casper "cadiaN" Møller i Blast Premier Fall Final trots högljudda protester från både spelare och communityn. I ett uttalande som Blast publicerat på sociala medier skriver arrangören att man inte haft någon anledning att ifrågasätta Astralis uppgifter om att Alexander "br0" Bro inte kan spela på grund av hälsorelaterade skäl.

"Vi har inte fått någon anledning att ifrågasätta Astralis ursprungliga uttalande till oss, och beslutet att tillåta dem att använda en nödersättare kvarstår", skriver Blast i sitt inlägg.


Tidigare under kvällen skickade sju lagkaptener ett öppet brev som CS-sajten HLTV publicerat där spelarna uttryckte missnöje över beslutet. I det öppna brevet ifrågasatte kaptenerna Blasts beslut och pekade särskilt på att andra lag tidigare tvingats spela med sin coach i liknande situationer.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..