×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Snax med känga till förra G2-ledaren: "Vana vid att spela vid 4v5"

1
G2 Esports nya in-game leader gav sin danska företrädare en känga.
Inför vårsäsongen presenterades Janusz "Snax" Pogorzelski som G2 Esports nya in-game leader. Den polska veteranen ersatte då dansken Rasmus "HooXi" Nielsen som under en längre tid fått utstå kritik från fans för sin prestation i laget.

Under en sändning på Twitch riktade Snax tidigare i veckan en tydlig känga till sin danska företrädare. På frågan om han kände press i sina första G2-matcher svarade Snax att han inte behövde vara orolig eftersom hans lagkamrater var vana att spela i numerärt underläge.

— För att vara ärlig, detta var nog den enklaste introduktionen till ett lag jag någonsin haft, sade Snax och fortsatte:

— Jag har NiKo, m0NESY, Mario, huNter, om jag gör fel spelar de ändå 4v5. De har spelat 4v5 eller 3v5 i två år.

Snaxs uttalande har inte gått obemärkt förbi och HooXi valde senare att svara genom ett inlägg på X där han försvarar sina tidigare uttalanden om att han ansåg det vara ett misstag att byta ut honom.

"Kunde inte bry mig mindre om vad Snax sa på streamen, men till folk som är arga på mig för att jag sa att jag tycker att det var ett misstag att ta med honom. Kom igen.. Vad skulle det säga om mig som tävlande om jag inte trodde mer på mig själv än på honom?", skriver HooXi.


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Tyler Grenfell/ESWC

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..