×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

HooXi om kritiken: "Har blivit en trend att hata mig"

1
Rasmus "HooXi" Nielsen har erfarit mycket kritik i G2 Esports, men tycker att endast en del av kritiken är rättfärdigad.
Förra veckan bänkade G2 Esports sin in-game leader Rasmus "HooXi" Nielsen för att istället ta in den polska legendaren Janusz "Snax" Pogorzelski. Nu berättar den bänkade spelaren i en intervju med CS-sajten HLTV att han ibland fått oförtjänad kritik från fansen:

– Jag tycker att mängden kritik ibland har varit rättvis, men ibland har det också blivit en trend att hata på mig. Jag tycker att jag har varit i nivå med många av de andra IGL:erna individuellt i CS2, med spelstil i beaktande, och jag tycker inte att min nivå var ett stort problem i det här laget, berättar HooXi i intervjun.

HooXi har under sin tid i G2 Esports erfarit mycket kritik från såväl fans som CS-experter, trots att laget vunnit tre turneringar, slog rekord i antal matchvinster i rad och nådde semifinalerna i Majorn i Köpenhamn. De allra största vinsterna kom tidigt med vinster i Blast World Final samt 2023:s upplagor av IEM Cologne och IEM Katowice, men laget har inte lyckats nå samma succé under 2024.

– Jag insåg efter att ha vunnit Blast World Final, kommit först i Blast-gruppspelet och vunnit IEM Katowice att om jag inte får något erkännande från den här perioden så skulle jag aldrig få det, och att den allmänna uppfattningen var att det här laget skulle gjort detsamma med vilken IGL som helst. Efter det slutade jag ta åsikter från utsidan på stort allvar, fortsätter danska spelaren.

G2 Esports har nu färdigställt sin nya femma efter att ha bänkat sin in-game leader i HooXi och ankaren Nemanja "nexa" Isaković. Med de nya spelarna, Snax och Mario "malbsMd" Samayoa, hoppas laget återigen finna den tidiga succé som kom med värvningen av HooXi. Lagets första LAN-turnering med den nya femman är Esports World Cup som inleds den 17:e juli.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..