×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Dubbla svenska CS-silver i helgen

1
Zainab "zAAz" Turkie och Erik "ztr" Gustafsson tog var sitt silver i helgen. Här är alla svenska resultat från gårdagens CS-matcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Silver till zAAz i onlinetävling

Zainab "zAAz" Turkie och hennes Imperial Esports fortsätter att vara en stark kraft på damscenen, men i helgen nådde laget inte riktigt hela vägen. Imperial, som vunnit samtliga upplagor av ESL Impact hittills, fick nöja sig med en andraplats i onlinetävlingen Tradeit League FE Masters efter att laget under söndagen förlorat finalen mot Natus Vincere.

Imperial vs Natus Vincere

Silver till ztr — slutar tvåa i CCT Europe Series 11

Gamerlegion, med den svenska in-game leadern Erik "ztr" Gustafsson i spetsen, slutar tvåa i den elfte och senaste upplagan av onlinetävlingen CCT Europe Series Season 2. Under söndagen vann laget först sin semifinal mot Gaimin Gladiators men förlorade tyvärr finalen mot Sinners Esports med 1-2 i kartor.

Gamerlegion vs Gaimin Gladiators
Gamerlegion vs Sinners

Johnny Speeds till slutspel i onlinetävling

Johnny Speeds vann två raka matcher i onlinetävlingen CSGORUN Cups gruppspel och har säkrat en slutspelsplats i tävlingen som har 55 000 dollar (~560 000 kronor) i prispott.

Johnny Speeds vs K27
Johnny Speeds vs 9 Pandas

Brollan missar slutspelet i ESL Pro League

Det blir inga svenska spelare i ESL Pro League-slutspelet. Det sista svenskhoppet Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz förlorade igår den avgörande gruppspelsmatchen mot Complexity Gaming och är därmed utslagna ur tävlingen.

Mouz vs Complexity

Två mixlag vidare till Svenska Cupen-gruppspelet

Under söndagen avgjordes det andra öppna kvalet till höstens största svenska tävling Svenska Cupen. Det var mixlagen Knaeskydd och Pikejägarna som lyckades knipa de två gruppspelsplatser som stod på spel i kvalet. Det tredje och sista kvalet spelas under onsdagen och torsdagen den här veckan.

Knaeskydd vs Ingenkeps
Warcube vs Pikejägarna

Dagens svenskmatcher

United21 Season 19 (slutspel)
Dynamo Eclot vs Navi Junior

CCT Season 2 Europe Series 12 (gruppspel)
Eyeballers vs Passion UA

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..