×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här bär JW in trofén inför finalen - fast inte i en CS-tävling

1
Jesper "JW" Wecksell var på plats inför Geoguessr-finalen.
Geoguessr är en svensk hemsida som utmanar spelare att hitta var de är på jorden utifrån en Google Earth-bild. Nu för tiden är spelet dessutom en esport med en årlig Geoguessr World Cup-tävling där världens bästa spelare gör upp om 50 000 dollar (~500 000 kronor). Under gårdagen hölls den andra upplagan av tävlingen i Stockholms stadshus, och det var ingen annan än Jesper "JW" Wecksell som fick äran att bära in trofén inför finalen.

"Jag är rätt dålig på spelet, jag ska inte ljuga" säger JW till Pala "Mantrousse" Gilroy Sen, som också är en CS-profil, i intervjun.

Finalen kommenterades även av den välkända CS-kommentatorn Mohan "launders" Govindasamy. I en nagelbitande final ställdes den franska spelaren Blinky mot amerikanska MK, med fransmannen på topp efter fem rundors spelande.

Se JW bära in trofén:


Artikelbild: Geoguessr/Twitch och Pressbild/Geoguessr
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..