×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Brollan utslagen ur ESL Pro League: "Besviken att vi inte dök upp"

1
Samtliga svenskar har nu blivit utslagna från tävlingen.
Det var det. Nu har alla svenska spelare i ESL Pro League blivit utslagna. Med Mouz i toppform under året och som tvåfaldiga vinnare av ESL Pro League hoppades laget återigen kunna knipa vinsten i denna ärade tävling, men så blev det inte. Efter dagens förlust mot Complexity Gaming är Ludvig "Brollan" Brolin och Mouz utslagna ur tävlingen.

Vertigo blev Complexitys kartval, men kartan började jämnt. Efter första halvlek stod det 6-6 mellan lagen, mycket tack vare storspel från den unga finsken Jimi "Jimpphat" Salo. Men på T-sidan föll det pladask för Mouz, och Complexity lyckades stänga kartan med en dominant 13-8 vinst.

Mouz kartval, Ancient, var likaså jämn i början. 6-6 stod det återigen efter första halvlek, och Brollans lag hoppades skicka kartan till vinst på CT-sidan. Andra halvan började bra för de rödklädda mössen, som vann första pistolrundan. Därefter gick det bara sämre och sämre för Mouz, mycket tack vare amerikanska duon Michael "Grim" Wince och Ricky "floppy" Kemery. Den andra kartan slutade 13-10 med vinst för jänkarna. Detta trots att Brollan och lagkamraten Dorian "xertioN" Berman toppade servern med 22 frallor vardera.

I och med förlusten är Brollan utslagen ur tävlingen. Det blir en särskilt tung förlust med tanke på att laget vunnit de två senaste upplagorna av tävlingen. Complexity går å andra sidan vidare till slutspel.


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..