×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds och Godsent till slutspel - så har det gått i Elitseriens tredje omgång

1
Tredje omgången är avklarad! Så här har det gått för svensklagen.
Swiss-spelen i höstens Svenska Elitserien är i full gång och har nu avslutat sin tredje omgång. Fragbite sammanställer allt du behöver veta om den svenska tävlingen.

3-0 – Godsent och Johnny Speeds till slutspel

Godsent och Johnny Speeds gick fläckfria igenom gruppspelet och tog sig vidare, med tre raka vinster, till slutspelet. En rejäl uppvisning som cementerar vilka Sveriges bästa lag är. Det är givetvis ingen annan än den unga talangen Liam "MaiL09" Tügel som leder med flest kills - totalt 125 stycken. Johnny Speeds fortsätter deras Elitserien-resa med Hampus "hampus" Poser i förarsätet.

2-1 – Starka prestationer från gräsrotslagen

Lilmix, Kappa Bar och Alliance är givna deltagare i Elitserien och presterar som förväntat bra. Men varken Lilmix eller Kappa Bar lyckades ge Godsent respektive Johnny Speeds en rejäl utmaning, förlorade 0-2 och relegeras nu till 2-1-matcherna. Vi finner även mixlaget Kario Mart, med flera välkända svenska spelare, i 2-1-matcherna. Det krävs bara en till vinst för att nå slutspel, och 2-1-lagen kommer nu ställas mot varandra med slutspel i potten.

1-2 – Nya tag för resten

NIP Svea har haft en tuff start på säsongen och är nu 1-2 i gruppspelet. Vi finner även andra mixlag här som nu kämpar för en chans i slutspelet. Trots imponerande spel från ziz har Northern lights inte lyckats vinna så mycket som önskat. Liknande gäller för Cazzius, som med en imponerande K/D på 1.31 inte lyckats konvertera frallorna till matchvinster.

0-3 – Mixlagen får problem

Killbox och Lagby Gooners skickades till Lower-swiss spelet efter tre raka förluster. Det har varit många jämna matcher för svenskarna, som nu hoppas kunna få revansch för att undvika eliminering från tävlingen.

Swiss-spelen fortsätter under de kommande veckorna. Fullständigt schema återfinns på SEC:s hemsida.

Så ser poängtabellen ut efter Elitseriens andra vecka:

3-0 Lag (Kvalade till slutspel)
Sverige Godsent
Sverige Johnny Speeds

2-1 Lag:
Sverige Lemondogs
Sverige Kario Mart
Sverige Alliance
Sverige Kappa Bar
Sverige Lilmix
Sverige Warcube

1-2 Lag
Sverige Northern Lights
Sverige Regeltre
Sverige Privateshow
Sverige Deathsquad
Sverige NIP Svea
Sverige Showmakerz

0-3 Lag (Relegerade till Lower-swiss spel)
Sverige Killbox
Sverige Lagby Gooners



Artikelbild: Daniel Sandström/Fragbite
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..