×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Dubbelsuccé för nya Johnny Speeds - kvalar till slutspel

1
Hampus "hampus" Poser börjar bli varm i kläderna hos Johnny Speeds.
Hampus "hampus" Poser fick det svårt i debutmatchen för Johnny Speeds när de förlorade 1-2 mot polackerna i Rebels. Nu har dock laget blivit varma i kläderna, och betade under söndagen av två snabba matcher, båda av vilka de vann 2-0.

Tävlingen som spelades är Fastcup CSGORun Season 1. I första matchen ställdes Johnny Speeds mot ryssarna i K27. Där gick första kartan som smort för svenskarna, som stängde den 13-9. På andra kartan såg det inledningsvis tuffare ut då ryssarna ledde 8-4 vid första halvlek, men Johnny Speeds kämpade tillbaka och stängde kartan 13-10. William "draken" Sundin, med 42 frallor, toppade serverns scoreboard. Olle "spooke" Grundström var dock inte långt efter med 40 kills.

Därefter ställdes svenskarna mot 9 Pandas, ett annat ryskt lag. Där blev det en likadan berättelse. Johnny Speeds vinner första kartan 13-9 efter en mindre comeback och stänger den andra kartan ännu starkare med 13-7. Här var det återigen spooke på topp, denna gång med 42 kills över de två kartorna som spelades.

Johnny Speeds vs K27
Johnny Speeds vs 9 Pandas

Johnny Speeds har alltså vunnit fyra raka kartor under söndagen. I och med dagens vinster är svenskarna kvalade till turneringens slutspel med möjligheten att ta hem förstapriset på 25 000 dollar (~260 000 kronor). Näst på tur är Tim "nawwk" Jonasson, som del av Bleed, och som också hoppas nå slutspelet i turneringen. Hans resa i turneringen inleds på tisdag, då Bleed möter Sashi.

Artikelbild: Fragbite och Daniel Sandström
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..