×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

draken om chawzyyys avhopp: "Det var bara en chock"

1
William "draken" Sundin upplever att talangen svikit laget.
William "draken" Sundin har nu valt att berätta om Hugo "chawzyyy" Gunthers plötsliga avhopp från Johnny Speeds strax innan det europeiska RMR-kvalet. I podcasten Tier 2 Talk berättar draken att chawzyyy lämnade laget utan förvarning, och att beslutet kom som en stor överraskning för både honom och resten av laget.

I podcasten säger draken att anledningen till chawzyyys avhopp ska vara att chawzyyy inte längre velat spela med draken.

— Han ville inte spela med mig längre, om vi ska vara ärliga. Och vi vet inte varför, säger han och betonar att avhoppet skedde bara tre dagar efter att laget avslutat ett bootcamp i Stockholm, där spelarna investerat egna pengar för att förbereda sig inför kvalet.

— På bootcampet märkte jag ingenting, ingen märkte att chawzyyy var upprörd eller så. Så det var bara en chock. Vi försökte att lösa det med honom, men det gick inte.

Att chawzyyy valde att lämna projektet vid en så olycklig tidpunkt kritiseras starkt av draken som menar att talangen svikit lagets spelare.

— Okej om du inte vill spela med mig, men du svek fyra andra killar. Jag vill inte att det någonsin ska hända någon. Det känns så skit ärligt talat när vi har praccat och grindat i sex månader för att göra den här saken. Och tre dagar innan har vi en spelare som lämnar utan att ens försöka kommunicera om det eller fixa det.

Fragbite har kontaktat chawzyyy som har valt att inte kommentera situationen i dagsläget.

Se inslaget med draken (00:49:17)

Artikelbild: Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..