×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Brollan besegrar KRIMZ - Mouz lever vidare i ESL Pro League

1
Ludvig "Brollan" Brolin skickade hem Freddy "KRiMZ" Johansson.
Mouz, som i skrivande stund rankas som världens femte bästa lag, fick en rejält dålig start i deras ESL Pro League-resa. Förluster mot Imperial och Complexity Gaming relegerade laget till sista-chansen-gruppspelet, där de idag mötte Freddy "KRiMZ" Johansson och Fnatic. Med turneringslivet på spel blev det Mouz som tog hem en rask 2-0 vinst och fortsätter därmed tåga vidare i turneringen.

Första kartan blev Vertigo, Fnatics kartval. Där gick det abnormalt dåligt för Fnatic, som bara kunde vinna tre rundor på sin T-sida. Kartan avslutades 13-3 för Mouz. Karta två, Mirage, gick inte mycket bättre för det orangeklädda laget. Trots bra spel från Matúš "MATYS" Šimko förlorade Fnatic kartan 5-13. Det blev därmed en 2-0 vinst för Mouz. Bäst på servern var ingen annan än Ludvig "Brollan" Brolin, som fick 35 kills på de två kartorna, flest av alla.

Mouz 2-0
siuhy, torzsi, xertioN, Jimpphat, Brollan

Fnatic
bodyy, afro, KRIMZ, blameF, MATYS

Mouz går därmed vidare till sista-chansen-gruppspelets finalmatch, där de möter vinnaren av Complexity mot Astralis. Krimz och Fnatic är å andra sidan utslagna. Brollans match är schemalagd att spelas imorgon, söndag, klockan 13:30.

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..