×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus debuterar för Johnny Speeds idag — spelar kvartsfinal i onlinetävling

1
Hampus "hampus" Poser leder återigen en helsvensk femma på servern.
Igår presenterades Hampus "hampus" Poser som Johnny Speeds femte spelare. Nu är det dags för 25-åringen, som plockats in på lån från Bleed Esports, att debutera för sitt nya lag.

Klockan 12:00 idag kliver Johnny Speeds in på servern för att möta det polska laget Rebels i kvartsfinalen av Elisa Invitational Fall. Matchen sänds bland annat av den svenska Twitch-kanalen Esportstudion.

Senast hampus spelade i en långsiktig helsvensk femma var i början av 2021 då han ledde den sista helsvenska upplagan av Ninjas in Pyjamas. Under perioden maj 2020 till april 2021 ställde NIP upp en helsvensk femma med hampus som in-game leader, men efter att man värvat den danska stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz har NIP inte återgått till helsvenska satsningar.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: RES/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..