×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus besvikelse efter kvalmissen: "Saknar ord"

1
Hampus "hampus" Poser menar att Bleed blir sämre och sämre.
De svenska CS-stjärnorna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i Bleed Esports lyckades inte ta sig vidare från det europeiska kvalet till Shanghais Major. Efter förlusten mot Gamerlegion valde hampus att dela med sig av sina tankar.

I ett inlägg skriver 25-åringen att laget inte förtjänar en plats i RMR-tävlingen och att laget bara blir sämre och sämre. Han skriver dessutom att den senaste månaden har varit den värsta i hans liv. Han väljer även att tacka fansen för deras stöd.

"Saknar ord. Vi förtjänar det inte, vi har spelat så dålig CS på sistone och vad vi än försöker blir vi bara sämre och sämre. Den senaste månaden har varit den värsta perioden i mitt liv utanför och inuti spelet så jag antar att det bara kan gå upp härifrån. Jag kommer att jobba hårt och jag kommer tillbaka", skriver hampus i inlägget.

"Också ett stort tack till alla fans som stödjer. Det betyder verkligen mer än ni tror och en dag kommer jag att göra er stolta igen. Till hatarna, fortsätt hata jag älskar den där skiten", avslutar hampus.

Lagets coach Aleksandar "kassad" Trifunović skriver i ett inlägg att insatsen var pinsam och han inte är säker på vad som händer härnäst. Bleed var ett av de högst rankade lagen i kvalet och sågs av många som en favorit att säkra en plats till RMR-tävlingen.


Artikelbild: MESA/X och João Ferreira/PGL
Videokälla: RES/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..