×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Brollan förlorar i miljontävlingen - slutar på tredje plats

1
Mouz slutar på tredje plats i LAN-tävlingen efter förlust mot det turkiska superlaget.
Under lördagskvällen spelade Mouz med Ludvig "Brollan" Brolin mot det turkiska superlaget Eternal Fire i LAN-tävlingen Betboom Dacha. Lagen hade tidigare mött varandra i samma tävling, där Mouz tog hem en dominant 2-0 vinst på Inferno (13-8) och Nuke (13-3). Nu möts lagen igen, denna gång med en plats i turneringsfinalen på spel. Förloraren i matchen slutar på tredje plats i turneringen. Efter två jämna kartor var det Eternal Fire som knep matchen 2-0 och går därmed vidare till turneringsfinal.

Matchen började med Eternal Fires kartval Dust 2, som inledningsvis gick bra för turkarna. Med sex raka rundor såg det redan där dystert ut för Mouz, men de kämpade tillbaka och lyckades avsluta halvan 4-8. Det var AWP-stjärnan Ádám "torzsi" Torzsás som spelade bäst för Mouz, men finska 17-åringen Jimi "Jimpphat" Salo satte också in en rejäl insats. Den andra halvan gick inte heller åt vägen för Mouz, som återigen förlorade pistolrundan. Efter några jämna rundor fram och tillbaka blev det slutligen Eternal Fire som tog hem sitt kartval 13-10.

Nuke, vald av Mouz, gick till en början inte mycket bättre för Brollans lag. De förlorar matchens tredje pistolrunda och hamnar återigen i en 4-8-situation vid första halvlek. I den andra halvan vänder Mouz helt när de vinner pistolrundan och de följande sex rundorna. Först då, vid 10-7, svarar Eternal Fire med en runda tillbaka. Det leder snabbt till att kartan jämnas 10-10. Efter en 3k från Brollans M4A4 lyckas Mouz stoppa den turkiska comebacken, men matchen faller ändå in i övertid vid 12-12.

I övertid händer något magiskt. Med kniven mot strupen vid 15-14 stod Mouz i en 2v5-situation; matchen var så gott som avslutad, med Eternal Fire som vinnare. Men Kamil "siuhy" Szkaradek och torzsi kämpar tillbaka och dödar spelare efter spelare. De vinner 2v5-situationen och skickar kartan in i en andra övertid. Där tar dock Mouz-magin slut, och de förlorar prompt 19-17. Matchen avslutas därmed 2-0 med vinst för Eternal Fire.

Mouz
siuhy, torzsi, Brollan, XertioN, Jimpphat

Eternal Fire 2-0
MAJ3R, woxic, XANTARES, Wicadia, Calyx

I finalen väntar Team Spirit, som tidigare i turneringen slog Mouz 2-1. De gör upp om 325 000 dollar, varav 250 000 (~2,6 miljoner kronor) går till vinnaren. Mouz åker istället hem med tredjeplatspriset på 50 000 dollar (~500 000 kronor).

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..