×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Här räddar donk rundan — efter egna missen

1
Danil "donk" Kryshkovets höll på att slarva bort rundan, men räddade situationen.
Team Spirit går starkt i Betboom Dacha-slutspelet och laget säkrade igår en plats i upper bracket-finalen efter att ha krossat Furia Esports med 2-0 i kartor. Lagets stjärnspelare Danil "donk" Kryshkovets hade lekstuga på servern och avslutade matchserien med 41 kills — hela 14 fler än matchens näst dödligaste spelare Dmitry "sh1ro" Sokolov.

Under en runda var stjärnan dock på väg att slarva bort sig helt. Efter att ha dödat två CT-spelare på Anubis B-site efter en bomb-plant trodde 17-åringen att han vunnit rundan åt sitt Spirit och han syntes tydligt slappna av i sin stol. Problemet var att Furia hade ytterligare en spelare fortfarande i liv.

Som tur var för donk upptäckte han sin miss snabbt och återgick till att fokusera på sitt spel. Stjärnan sänkte också Kaike "kscerato" Cerato och kunde sedan återgå till att skratta avslappnat åt situationen med sina lagkamrater.

Se donks vunna runda:

Ikväll klockan 20:00 ställs Team Spirit mot vår svenska stjärna Ludvig "Brollan" Brolin i tävlingens upper bracket-final.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..