×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Svenskkollen: Brollan faller mot donk i Betboom Dacha

1
En nära förlust för Brollan, men svensk succé på många ställen. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

donk donkar Brollan

Stjärnlaget Mouz och Ludvig "Brollan" Brolin deltar i miljontävlingen Betboom Dacha där de ställdes mot Danil "donk" Kryshkovetss lag Team Spirit. Vinnaren av matchen blev Spirit, som i en 2-1-vinst säkrade sin plats i turneringsfinalen. Mouz, å andra sidan, behöver idag spela mot vinnaren av Eternal Fire/Pain för att nå finalerna. På serverns topp var donk med 66 frallor, medan Brollan var på botten med 45.

Mouz vs Spirit

Young Ninjas tar hem skrällmatch

Akademilaget Young Ninjas ställdes mot ENCE Esports, som för närvarande rankas på plats 26 i världsrankningen. Som förväntat vann Ence den första kartan i bo3-matchen. Då kickade NIP-magin in, då NIP tog hem både karta två och tre och säkrade matchen 2-1. De går därmed vidare i turneringen Thunderpick World Championship.

Young Ninjas vs Ence

Fortsatt totalseger för svenskduon i Wildcard

Wildcard Gamings lag med svenskduon Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström fortsätter att imponera. Under gårdagen kvalade laget till ESL Challenger Atlanta, en av årets största amerikanska LAN-tävlingar med en prispott på 100 000 dollar (~1 miljon kronor), genom att vinna två matcher mot NRG. Svenskduons lag har nu vunnit hela 16 (!) matcher i rad.

Wildcard vs NRG
Wildcard vs NRG

Läs mer om Wildcards succésvit genom att klicka på länken.

Eyeballers överlever - knockar DMS ur tävlingen

Med kniven mot strupen i en elimineringsmatch lyckades Eyeballers ta hem vinsten mot Europeiska mixlaget DMS. Svenskarna gjorde det dessutom i en trygg 2-0-match. I och med vinsten är Eyeballers 1-2 i tävlingen och behöver därmed två raka segrar för att kvalificera till slutspelen. Förlorar de en enda match är de ute ur CCT Europe Series 10.

Eyeballers vs DMS

Gamerlegion elimineras av polacker

Gamerlegion, lett av svenska Erik "ztr" Gustafsson, fortsätter sin förlustsvit med ytterliggare en förlust, denna gång mot Monte. I och med förlusten är Gamerlegion eliminerade ur tävlingen, och inga svenskar har därmed hopp att kvala till ESL Challenger Atlanta i det europeiska kvalet.

Gamerlegion vs Monte

Dagens svenskmatcher

Betboom Dacha (slutspel)
Mouz vs Eternal Fire/Pain

CCT Season 2 Europe Series 10 (gruppspel)
Alliance vs CYBERSHOKE

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..