×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Se Aleksib:s kreativa pistolrunda — lurar skjortan av motståndarna med molotovs

1
Ett minst sagt ovanligt sätt att vinna en pistolrunda på.
Häromdagen visade Natus Vincere-spelaren Aleksi "Aleksib" Virolainen prov på riktigt kreativt tänkande i en Counter-Strike 2-match när han ledde sitt lag till en seger i en pistolrunda genom en ovanlig strategi. Det var i en match tillsammans med ett gäng finska spelare som laget, vid ledning med 11-1, bestämde sig för att testa en något okonventionell taktik.

Strategin innefattade användning av tre molotovs och en enda spelare. Spelaren fick ett antal molotovs droppade till sig och begav sig mot B-sajten, medan resten av laget fejkade rotation till mitten av kartan. Efter att spelaren planterat bomben användes molotovs för att hindra motståndarna att desarmera den.

Klippet på taktiken delades på Reddit och reaktionerna från spelarna har varit övervägande positiva och många uttrycker intresse för att prova taktiken själva.

"Lol, jag stjäl detta med mina vänner", kommenterade användaren SuddenCoconut taktiken i Reddit-trådens mest uppröstade svar.

Se taktiken:
Creative pistol round tactic by Aleksib
byu/look_at_yalook_at_ya inGlobalOffensive

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..