×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: Svenska talangen lämnar Johnny Speeds

1
Hugo "chawzyyy" Günther bryter med Sveriges högst rankade helsvenska lag.
När Johnny Speeds häromveckan spelade i det stängda europeiska Major-kvalet gjorde man det utan sin 19-åriga talang Hugo "chawzyyy" Gunther. Nu står det klart att spelaren lämnar laget permanent.

I ett inlägg på X meddelar Johnny Speeds att övriga fyra spelare kommer att fortsätta spela tillsammans och att man letar efter en permanent ersättare. I Major-kvalet var det Lilmix-spelaren Sebastian "dex" Samuelsson som ersatte chawzyyy, men det är i skrivande stund oklart om han kommer att fortsätta representera laget.

Fragbite erfar att en spelare som Johnny Speeds ser som en potentiell ersättare är den svenska in-game leadern Hampus "hampus" Poser, vars lag Bleed Esports nyligen också misslyckades att avancera i det stängda Major-kvalet. Efter den missade Majorn är framtiden för Bleeds femma oviss och då Johnny Speeds spelat med William "draken" Sundin som tillfällig in-game leader skulle hampus kunna fylla Jonas "Lekr0" Olofsson roll som IGL.

Även om hampus skulle vara ett alternativ kvarstår faktumet att den forna NIP-spelaren ännu har kontrakt med Bleed.

Johnny Speeds är nu:
William "draken" Sundin
Jonatan "bobeksde" Persson
Kalle "Ro1f" Johansson
Olle "spooke" Grundström


Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Elisa/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..