×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

kassad stänger dörren för hampus-flytt: "Han ska ingenstans"

2
Hampus "hampus" Poser ser ut att stanna i Bleed Esports.
Den svenska in-game leadern Hampus "hampus" Poser ser ut att fortsätta sin karriär i Bleed Esports. I ett inlägg på X är svenskens coach Aleksandar "kassad" Trifunović tydlig med att han vill behålla hampus i sitt lag framöver.

"Hampus ska ingenstans och han har en fast buyout. Han och jag har en fantastisk relation både på och utanför servern", skriver kassad i inlägget.


kassads kommentar är sannolikt en respons på att det svenska topplaget Johnny Speeds uppgetts vara intresserade av att plocka in hampus som ersättare för Hugo "chawzyyy" Gunther, något Fragbite berättade om under gårdagen. Den dörren ser alltså ut att vara stängd.

Bleed bildades inför 2024 med den uttalade ambitionen att kvala till en Major. Laget har gjort fina resultat i flera tävlingar men har inte lyckats ta sig till varken Majorn i Köpenhamn eller Majorn i Shanghai.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och João Ferreira/PGL
Videokälla: Compass/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..