×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska NIP-stjärnorna frustrerade efter uttåget i Blast: "Fyfan"

1
Ninjas In Pyjamas svenska profiler var inte nöjda med lagets insats i förlusten mot Amkal.
Svensklaget Ninjas in Pyjamas hade en tung gårdag när laget slogs ut ur miljontävlingen Blast Premier Fall Showdown. Laget förlorade snöpligt med 1-2 i kartor trots att det ryska laget spelade med sin coach som stand-in.

Efter matchen valde NIP:s coach Richard "Xizt" Landström att ta till X för att dela med sig av sina tankar. I inlägget ber Xizt om ursäkt till alla lagets fans och lovar förbättring framöver.

"Inte alls på den nivå vi vill vara just nu, det är säkert. Många misstag som leder till övertänkande och stressiga situationer som vi vanligtvis inte brukar hamna i. Vi kommer att utvärdera och komma tillbaka starkare. Förlåt till alla fans!", skriver Xizt i sitt inlägg.


De svenska spelarna Max "maxster" Jansson och Fredrik "REZ" Sterner ventilerade också sin frustration efter matchen.

"Mmm, måste komma tillbaka i form. Drakar lyfter i motvind säger dem, får hoppas att det stämmer", skrev maxster medan REZ nöjde sig med att kort och gott skriva "fyfan".


Artikelbild: Igor Bezborodov/ESL och João Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..