×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Platt fall för NIP i ESL Challenger-kvalet

1
Det svenska laget slutar sist i kvalet. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Platt fall för NIP i ESL Challenger-kvalet

Ninjas in Pyjamas hade en blytung gårdag då laget föll platt i det stängda europeiska kvalet till ESL Challenger. Svenskarna förlorade först mot GUN5 och sedan mot Monte, vilket innebär att laget är utslagna ur kvalet på en delad sistaplats.

NIP vs GUN5
NIP vs Monte

Kvalets enda svenskhopp är nu Erik "ztr" Gustafssons Gamerlegion som avslutade den första kvaldagen med en vinst och en förlust. Gamerlegion fortsätter sin resa i kvalets lower bracket under fredagen.

Gamerlegion vs Aurora
Gamerlegion vs Saw

Ny seger för Brollan — ställs mot donk ikväll

Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz fortsätter att leverera i Betboom Dacha-slutspelet. Under gårdagen vann laget mot brasilianska Pain Gaming och man har nu säkrat en plats i tävlingens upper bracket-final där Team Spirit väntar.

Mouz vs Pain

Ingen andra raka för Alliance — föll mot Sinners i CCT-gruppspelet

Efter sin inledande vinst i CCT-gruppspelet åkte Alliance igår på sin första förlust. Laget föll mot Sinners i en match som slutade 0-2. Svenskarna har nu en vinst och en förlust efter två spelade swissomgångar.

Alliance vs Sinners

Kappa skräller mot Alliance — vände och vann i Elitserien

Kappa Bars rutinerade mixfemma skrällde igår kväll i Elitserien-gruppspelet när man besegrade förra årets mästare Alliance med 2-1 i kartor. Laget vände 0-1-underläge till vinst och har nu två raka vinster i tävlingen.

Kappa vs Alliance

juliano öppnar med vinst i ESL Impact

Igår var det äntligen dags för Julia "juliano" Kiran och hennes lag BIG att spela sin första match i ESL Impact League. Laget, som tog sig till LAN-finalerna i förra säsongen av tävlingen, besegrade det ryska laget Crescent med 2-0 i kartor i sin öppningsmatch.

BIG vs Crescent

kreaz trea i European Pro League

Det är färdigspelat för Rasmus "kreaz" Johanssons lag Dynamo Eclot i European Pro League-slutspelet. Efter att ha vunnit tre raka matcher i slutspelets lower bracket tog det igår stopp i lower bracket-finalen mot Team Sampi. Förlusten innebär att Eclot slutar trea i tävlingen och därmed vinner 3 000 dollar (~30 600 kronor) i prispengar.

Eclot vs Sampi

KRIMZ utslagen ur Thunderpick World Championship-kvalet

Det tog stopp direkt för Fnatic och Freddy "KRiMZ" Johansson i kvalet till Thunderpick World Championship. Laget förlorade sin första match i kvalslutspelet mot danska ECSTATIC och får därmed inte spela vidare i kvalet.

Fnatic vs Ecstatic

tvs missar Majorn — utslagen av ohnePixels lag

Timothy "tvs" Sjöberg och hans lag Bravado räckte inte hela vägen i Mellanösterns stängda Major-kval. Laget föll mot CS-profilen ohnePixels femma i kvalets lower bracket-kvartsfinal och är därmed utslagna ur tävlingen.

Bravado vs Drillas

USA-svenskarna fortsätter dominera — en vinst från plats i ESL Challenger Atlanta

Tim "susp" Ångström och Love "phzy" Smidebrant fortsätter att dominera i USA. Deras lag Wildcard vann igår två raka matcher i det stängda nordamerikanska kvalet till ESL Challenger Atlanta och laget är nu en seger ifrån att säkra en plats i miljontävlingen.

Wildcard vs NRG

Dagens svenskmatcher

Betboom Dacha (slutspel)
Mouz vs Team Spirit

CCT Season 2 Europe Series 10 (gruppspel)
Eyeballers vs DMS

Stängt EU-kval till ESL Challenger Atlanta (slutspel)
Gamerlegion vs Monte

Artikelbild: Pressbild/Mouz
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..