×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Efter missade Majorn – svenskamerikanen bryter med sitt lag

1
Adam "WolfY" Andersson och Danny "cxzi" Strzelczyk lämnar Party Astronauts.
Den svenskamerikanska spelaren Adam "WolfY" Andersson och hans lagkamrat Danny "cxzi" Strzelczyk har meddelat att de lämnar Party Astronauts efter att laget misslyckats med att kvalificera sig till den nordamerikanska RMR-tävlingen i Shanghai. Det meddelade de båda spelarna under gårdagen.

"Jag har tagit beslutet att lämna Party Astronauts och leta efter nya möjligheter/projekt inom scenen. Mitt sista event kommer att vara det stängda kvalet till Atlanta. Jag önskar killarna i PA allt gott och ser fram emot mitt nästa kapitel", skriver WolfY i ett inlägg på X.

WolfY anslöt till Party Astronauts inför vårsäsongen och spelade alltså för laget i nio månaders tid. Under svenskamerikanens tid i laget lyckades Party Astronauts som bäst komma fyra i ESL Challenger League NA och komma två i onlinetävlingarna Thunderpick World Championship North American Series samt BoomTV Code Freedom.

Party Astronauts är nu:
Ben "ben1337" Smith
Gage "Infinite" Green
Justin "FaNg" Coakley
Lucas Daniel "Viathan" Carstens (coach)


Artikelbild: Luc Bouchon/ESL
Videokälla: Funspark/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..