×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Officiellt: Svenska AWP-spelaren klar för nytt lag

1
Adam "Wolfy" Andersson fortsätter sin karriär i USA.
Den svensk-amerikanska AWP-spelaren Adam "WolfY" Andersson är klar för ett nytt lag. På fredagskvällen presenterades snipern för det amerikanska topplaget Party Astronauts.

I Party Astronauts ersätter svensken Josh "PwnAlone" Pigue som lämnade laget några dagar innan julafton.

WolfY kommer senast från en mycket kort sejour i mixlaget BOSS. Innan dess spenderade han fyra månader med det amerikanska topplaget M80. Med M80 var WolfY med och kvalade till ESL Pro League och laget besegrade då bland annat Party Astronauts på vägen.

25-åringen har en lång CS-:GOkarriär i ryggen med spel i såväl amerikanska som europeiska och svenska femmor. Tidigare i karriären har han bland annat representerat ATK, Fnatic Rising, Ecstatic och Lilmix.

WolfY väntas göra sin tävlingsdebut i sitt nya lag i början av nästa år. Laget har fått en direktinbjudan till de stängda amerikanska Major-kvalen som börjar redan den 12 januari.


Artikelbild: Party Astronauts/X och Kalle Strömgren
Videokälla: Funspark/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..