×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CS-scenen sörjer den amerikanske proffsspelarens bortgång

1
David "⁠cynic⁠" Polster blev 23 år gammal.
Den amerikanske proffsspelaren David "⁠cynic⁠" Polster har gått bort. Det meddelade bland annat hans tidigare lag Nouns Esports i ett inlägg.

"Tidigare i veckan fick vi veta av Davids pappa cynic har gått bort. Detta har påverkat vår personal djupt eftersom vi arbetat nära David sedan vi gick in i CS-scenen. Det var ett nöje att vara runt honom och han var älskad av alla teammedlemmar. Tack David. Vila i frid"

En person som arbetat nära cynic under hans karriär är den föredetta stjärnspelaren Kory "semphis" Friesen som coachat honom under två år.

"Under de senaste två åren har jag haft förmånen att arbeta nära David. Hans orubbliga kärlek till Counter-Strike var oöverträffad, och han ägnade sig helhjärtat åt spelet. Davids bidrag till CS-communityn var betydande, och hans passion var verkligen inspirerande. I dessa svåra tider går mina djupaste kondoleanser till alla som kände och arbetade med honom. Din närvaro kommer att vara mycket saknad, och jag hoppas verkligen att du nu har hittat den frid du förtjänar", skriver semphis i ett inlägg på X.

cynic blev 23 år gammal och har varit en del av den nordamerikanska CS-scenen sedan 2018. I december ersatte han den svenskamerikanske spelaren Adam "WolfY" Andersson i BOSS. Tillsammans med laget lyckades han spela till sig en plats i den amerikanska RMR-tävlingen inför Majorn i Köpenhamn.

Dödsorsaken är ännu inte offentlig.


Artikelbild: Nounsesports/X

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..