×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: phzy och susp klara för Shanghai

1
USA-svenskarna dominerade i det nordamerikanska Major-kvalet. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

phzy och susp klara för Shanghai — WolfY utslagen

Det blev en riktig succé för USA-svenskarna Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström i det stängda nordamerikanska Major-kvalet. Svenskarnas lag Wildcard vann i går kväll sin tredje raka match och har därmed kvalificerat för den amerikanska RMR-tävlingen som äger rum i Shanghai i november.

För Adam "WolfY" Andersson och hans Party Astronauts blev kvalet inte lika lyckat. Efter att ha förlorat mot Fluffy Aimers står det klart att laget missar chansen att nå Majorn då man slagits ut ur kvalet.

Wildcard vs Boss
Party Astronauts vs Fluffy Aimers

Inget Rio för KRIMZ — föll mot Heroic

Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic inledde gårdagens lower bracket-resa i IEM Rio-kvalet med att besegra Cloud9 med 2-0 i kartor. Tyvärr tog kvalet slut i den följande lower bracket-semifinalen då laget föll mot Heroic- Resultatet innebär att Fnatic inte lyckas kvala till huvudtävlingen denna gång.

Fnatic vs Cloud9
Fnatic vs Heroic

kreaz säkrar topp 4-plats i European Pro League

I European Pro League fortsätter Rasmus "kreaz" Johansson och hans Dynamo Eclot att gå starkt i slutspelets lower bracket. Laget besegrade igår Auroras akademilag och har nu säkrat en topp 4-placering i tävlingen. Laget fortsätter resan idag med lower bracket-semifinal mot Enterprise Esports.

Eclot vs Aurora YB

Andra vinsten för Metizport i Elisa Invitational

Under gårdagen säkrade Metizport sin andra seger i Elisa Invitational Fall-gruppspelet. Efter tre spelade swissomgångar har laget nu två segrar och en förlust som facit.

Metizport vs Enterprise

Favoriterna dominerar i Elitserien

Tre matcher spelades i Elitseriens swissgruppspel under måndagen. I samtliga tre matcher var det förhandsfavoriterna som kammade hem segrarna.

Förra säsongens finalister, Johnny Speeds och Lilmix, har två raka segrar i swissgruppspelet och kan säkra slutspelsplats redan i nästa spelomgång.

Johnny Speeds vs Warcube
Lilmix vs Kario Mart
NIP Svea vs Lagby Gooners

Dagens svenskmatcher

Betboom Dacha (slutspel)
Mouz vs Eternal Fire

European Pro League (slutspel)
Eclot vs Enterprise

Stängt Major-kval ME (slutspel)
Bravado vs Punishers

ESL Impact League (gruppspel)
Ence Athena vs NIP Impact

Yalla Compass Summer (gruppspel)
Metizport vs Nemiga
Eyeballers vs Bleed

CCT Season 2 Europe Series 10 (gruppspel)
Eyeballers vs Endpoint

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Thunderpick/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..