×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

ZywoO säkrar sin 20:e MVP-titel – närmar sig s1mple

1
Den franska AWP-stjärnan är nära att gå om Oleksandr "s1mple" Kostyliev.
Mathieu "ZywOo" Herbaut säkrar sin 20:e MVP-utmärkelse från CS-sajten HLTV efter att ha lett Team Vitality till vinst i IEM Cologne. Utmärkelsen innebär att fransmannen går om Nicolai "dev1ce" Reedtz på listan över spelare med flest MVP-utmärkelser där han nu ligger på andra plats, endast en MVP-titel bakom Oleksandr "s1mple" Kostyliev som har 21.

ZywOo imponerade stort under hela turneringen men särskilt under slutspelet där han presterade en rating på 1.34. Hans insats i finalen var avgörande för Vitalitys seger, men trots den starka individuella insatsen var han ödmjuk efter finalen.

— Jag kommer jobba hårdare varje dag för att komma tillbaka till min nivå. Det var en tuff turnering för mig, mina lagkamrater hjälpte mig mycket, sade ZywOo i en intervju efter finalvinsten.

Detta är tredje gången som ZywOo vinner en MVP-titel i Cologne. Fransmannen utsågs till tävlingens bästa spelare även år 2019 och 2020 (online).

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..