×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Brollan till kvartsfinal i IEM Cologne — slutar tvåa i gruppen

1
Mouz rådde inte på Team Vitality.
Den svenska CS-stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin får nöja sig med en andra plats i grupp B i IEM Cologne. Hans lag Mouz förlorade ikväll gruppfinalen mot Team Vitality med 0-2 i kartor.

Andraplatsen innebär att Brollan får möta G2 Esports i tävlingens kvartsfinal på fredag. G2 knep tidigare idag den sista slutspelsplatsen i grupp A efter att ha besegrat Pain Gaming med 2-0 i kartor.

Mouz
Brollan, xertioN, Jimpphat, torzsi, siuhy

Team Vitality
flameZ, ZywOo, Spinx, mezii, apEX

Gruppfinalen mellan Mouz och Vitality avgjordes på Dust2 och Vertigo och på den förstnämnda var Vitality totalt överlägsna. Mathieu "ZywOo" Herbaut anförde sitt lag till 12 raka rundvinster på T-sidan och laget Vitality kunde sedan kosta på sig att förlora ett gäng rundor på CT-sidan innan laget stängde kartan med siffrorna 13-6.

Vertigo blev betydligt jämnare och kunde avgöras först på övertid. Brollan stod för en habil insats på kartan men i övertiden räckte inte Mouz till och Vitality kunde till slut stå som segrare efter 16-13.

Artikelbild: Mouz/X
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..