×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Mouz-stjärnan om ett israeliskt superlag: "Skulle älska att spela med dem"

2
Dorian "xertioN" Berman berättar i en podcast om Israels gyllene CS-generation.
De senaste åren har flera israeliska CS-spelare tagit sig hela vägen till den absoluta världseliten. En av dem är Mouz-stjärnan Dorian "xertioN" Berman.

När han medverkade i det senaste avsnitet av Duncan "Thorin" Shields podcast Talk to Thorin fick han frågan om ett israeliskt superlag. Han svarar då att det skulle vara intressant i framtiden men att rollerna kan vara ett problem.

– Jag tycker att vi har fantastiska spelare, men som du sa, vi kommer att behöva tänka på rollerna om det händer en dag. Eftersom vi skrattar mycket i mitt lag (Mouz, reds. anm.) att vi (Israeliska spelare, reds. anm) spelar samma roller och delar samma taktiker. Men vid ett senare tillfälle skulle jag älska att spela med dem. Jag älskar varenda en av dem, säger han i intervjun.

Tidigare i intervjun berättar 19-åringen om hur snabbt landets scen gick från att ha noll toppspelare till att plötsligt fostra flera. Kort efter Lotan "Spinx" Giladi värvades av Team Vitality under 2022 blev xertioN en del av Mouz huvudlag.

– Det var galet hur tillväxten av den israeliska scenen skedde. Vi hade inga lag eller spelare ens i närheten av toppen, och sedan började Spinx plötsligt resa sig som en galning och sedan anslöt sig flameZ till honom. NertZ var också en fantastisk spelare men han var tvungen att avsluta sin militärtjänst, så han var tvungen att ta ett steg tillbaka. Men nu kan du se att han är en fantastisk spelare, säger han.
Noterbara CS-spelare från Israel
Guy "anarkez" Trachtman (BC.Game)
Maoz "BluePho3nix" Paz (Young Ninjas)
Shahar "flameZ" Shushan (Team Vitality)
Nikita "HeavyGod" Martynenko (OG, ryktas till Cloud9)
Guy "Nertz" Iluz (Heroic)
Lotan "Spinx" Giladi (Team Vitality)
Dorian "xertioN" Berman (Mouz)
Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..