×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Efter svaga resultaten – förändringar att vänta i smooyas lag: "Patetiskt"

1
Britten anser det "oacceptabelt" att laget inte presterat bättre.
Den brittiska organisationen Into The Breach har via ett inlägg på X hintat om framtida förändringar i sin CS2-trupp. Lagets inlägg bekräftar tidigare uttalanden från lagets AWP-stjärna Owen "smooya" Butterfield, som förra veckan skrev om kommande justeringar i femman.

"Uppdateringar kommer snart, att vara rankade på 107:e plats är patetiskt och oacceptabelt med dessa spelare", skrev smooya då.

Laget har haft höga förväntningar på sig, men trots detta har framgångarna uteblivit. Under de senaste tre månaderna har Into the Breach haft svårt att leverera efter förväntningarna och laget ligger efter denna veckas rankinguppdatering på plats 104 i världsrankingen.

En spelare som kan hänga löst i femman är Mohammad "BOROS" Malhas som var frånvarande i den senaste matchen och ersattes då av Aaron "AaroN" Hemmings.

Into The Breach är just nu:
Owen "smooya" Butterfield
Nicolas "Keoz" Dgus
Flatron "juanflatroo" Halimi
Dionis "sinnopsyy" Budeci
Mohammad "BOROS" Malhas


Artikelbild: Kim Andersson och Pressbild/Into The Breach
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..