×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

smooya ser fram emot att tävla igen: "Åka till LAN och skrika åt folk"

1
Den brittiska CS-profilen ansvarar för Into The Breach lagbygge.
Tidigare i juni meddelade Into The Breach att den brittiska CS-profilen Owen "smooya" Butterfield blir en del av organisationens nya femma. Britten har sedan dess fått förtroendet att sätta ihop laget.

I en intervju med Blast berättar 24-åringen att han har fullt ansvar för lagbygget. Om han inte lyckas sätta ihop ett konkurrenskraftigt lag och resultaten uteblir ligger ansvaret på honom.

"I början ville jag inte ha någon del i det men sedan insåg jag att det är mitt projekt så om det misslyckas så är det på mig. Om ITB (Into The Breach, reds.anm.) inte får några resultat och vi inte kvalificerar oss till några LAN, är det på mig, inte på organisationen. De har gett mig i stort sett fullt utrymme", säger smooya.

De senaste veckorna har organisationen presenterat den tidigare Gamerlegion-spelaren Nicolas "Keoz" Dgus samt den kosovanska duon Flatron "juanflatroo" Halimi och Dionis "sinnopsyy" Budeci.

"Keoz, alla känner till honom, han är en majorfinalist och en mycket bra spelare. Alla känner till juanflatroo och sinnopsyy, de är väldigt högljudda och liknar mig väldigt mycket. Så jag är väldigt exalterad över att åka till ett LAN och skrika åt folk med tillsammans dem, det ska bli väldigt roligt", säger smooya.

Eftersom den sista pusselbiten inte är på plats ännu har träningen med laget inte startat men smooya ser redan nu fram emot att tävla tillsammans med sina nya lagkamrater.

"Det ska bli spännande att bara tävla igen med några människor som faktiskt vill vinna och tävla och som inte bara spelar för lön, de vill faktiskt vara där", avslutar smooya om lagbygget.

Artikelbild: Pressbild/Dreamhack och Pressbild/Into The Breach
Videokälla: Flashpoint/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..