×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

pashaBiceps tipsade om ny AWPer - ratades av Fnatic

1
Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski ville att Fnatic skulle värva den unga AWPern.
För bara två dagar sedan värvades den unga polacken Roland "ultimate" Tomkowiak till Team Liquid. Trots att AWP-spelaren ännu inte hunnit spela sin första match i Liquid-jerseyn har värvningen redan kritiserats av många fans, som menar att 20-åringen är oerfaren och riskfylld. ultimate var nämligen en doldis innan värvningen till Team Liquid, men nu avslöjar den polska legendaren Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski att han tipsade om sin ultimate till Fnatic - för två år sedan.

Pashabiceps skickade då ett mejl till Fnatic-cheferna Patrik "cArn" Sättermon och Andreas "Samuelsson" Samuelsson där han skrev:

"Igår pratade jag med cArn om situationen med er sniper och att Owen "smooya" Butterfield blev bänkad. Jag känner en kille som skulle fylla tomrummet perfekt i ert lag och Patrik gick med på att testa honom. Denna kille har stor potential, kunskap om spelets mekanik och skickligheten att bli en av världens bästa AWPers. Han spelar bra under press och kan hantera stress. Hör av er om ni vill att jag ska skicka honom till Fnatic för en provperiod"

Men Pashabiceps, ultimate och mejlet ratades av Fnatic:

"Jag ville hjälpa er nå toppen igen, men ni svarade inte ens @Fnatic", skriver pashaBiceps i inlägget på X.

Nu har den unga AWP-talangen istället värvats till Team Liquid. Spelarens debut blir under höstens Blast Premier Groups som inleds den 29:e juli. Fnatics nuvarande AWP-spelare är istället fransmannen Aurélien "afro" Drapier.

Artikelbild: Pressbild/Fnatic och Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..