×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Into The Breach var intresserade av flera spelare: "Fungerade inte riktigt"

2
Into The Brach ägare berättar vilka spelare som var intressanta till nybygget.
Under torsdagen presenterades Mohammad "BOROS" Malhas som den sista spelaren i Into The Breach nya lagbygge. Nu avslöjar organisationens grundare och ägare Sam Macedonio vilka andra spelare kunde hamna i laget.

Han skriver i ett inlägg att spelare som den danska duon Benjamin "blameF" Bremer och Kristian "k0nfig" Wienecke var av intresse. Han skriver även att anlednigen till att laget inte lyckades knyta till sig vissa spelare var att organisationen är av den mindre storleken.

"Alternativ vi tittade på som antingen inte fungerade riktigt eller inte kunde få eftersom vi är en mindre organisation/skäl: blameF, JKS, Konfig, Rigon, Dycha, Redstar, SDY. Naturligtvis var vi för sena med dragningen med Jkaem också", skriver Macedonio.

Into The Breach nya femma:
Mohammad "BOROS" Malhas
Flatron "juanflatroo" Halimi
Nicolas "Keoz" Dgus
Dionis "sinnopsyy" Budeci
Owen "smooya" Butterfield


Artikelbild: Pressbild/ESL och Pressbild/PGL
Videokälla: Funspark/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..