×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Sista pusselbiten på plats — Into The Breach värvar från Falcons

2
20-åringen ansluter till Into The Breach.
För ungefär en månad sedan presenterade Into The Breach CS-profilen Owen "smooya" Butterfield som den första pusselbiten till organisationens ombyggnation av CS-laget. Sedan dess har britten ansvarat för att sätta ihop ett konkurrenskraftigt lag.

Nu är den sista pusselbiten på plats.

På onsdagskvällen meddelade organisationen att man värvar Mohammad "BOROS" Malhas från Falcons Esports. Den jordanska 20-åringen har sedan februari varit bänkad i laget efter att bland annat missat Köpenhamns Major. Sedan dess har han varit inaktiv från den professionella scenen.

Sedan tidigare har organisationen gjort klart med den kosovanska duon Flatron "juanflatroo" Halimi och Dionis "sinnopsyy" Budeci samt Nicolas "Keoz" Dgus. Värvningen av BOROS innebär att smooyas lagbygge är på plats. När laget spelar sin första officiella match är i skrivande stund inte officiellt.

Into The Breach femma:
Mohammad "BOROS" Malhas
Flatron "juanflatroo" Halimi
Nicolas "Keoz" Dgus
Dionis "sinnopsyy" Budeci
Owen "smooya" Butterfield


Artikelbild: Pressbild/PGL och Pressbild/ITB
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..