×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

ohnePixel vill nå Majorn i Shanghai – värvar egen CS-femma

1
CS-profilen har siktet inställt på höstens Major.
Den tyske streamern ohnePixel har meddelat att han har bildat ett nytt lag för att delta i kvalen till Majorn i Shanghai. I ett inlägg på X presenterade den populära CS-profilen igår sina planer på att nå höstens största CS-tävling.

Lagets kapten är den ukrainske spelaren Volodymyr "Woro2k" Veletniuk, som tidigare har spelat för Monte. Han får sällskap av sin tidigare lagkamrat Ali "hAdji" Haïnouss, samt landsmannen Vladislav "Kvem" Korol, som sedan februari har suttit på bänken hos IKLA. De två israeliska spelarna Tal "meztal" Hahiashvili och Meytar "⁠AMSALEM⁠" Amsalem kompletterar laguppställningen.

Det nybildade laget har siktet inställt på att kvala in till Majorn genom det öppna kvalet för Mellanöstern som startar den 21 augusti. Målet är att ta sig vidare till det slutna kvalet och därifrån till den asiatiska RMR-tävlingen.

Laguppställningen kvalificerar sig för att tävla i Mellanöstern tack vare hAdjis dubbelnationalitet som fransk och marockansk, vilket garanterar en icke-europeisk majoritet i laget.

ohnePixels femma är:
Volodymyr "Woro2k" Veletniuk
Ali "hAdji" Haïnouss
Vladislav "Kvem" Korol
Tal "meztal" Hahiashvili
Israel Meytar "⁠AMSALEM⁠" Amsalem


Artikelbild: ohnePixel och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..