×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kreativ kartskapare hyllas för ny imponerande Minecraft-karta till CS2

1
Det här var riktigt imponerande.
I veckan har kartskaparen Lillykyu uppmärksammats för sin nya kreativa karta till Counter-Strike 2. I kartan, som fått namnet Minecraft unger Games, har Lillykyu kombinerat Counter-Strike 2 med det populära spelet Minecraft.

Resultatet är minst sagt imponerande med en värld uppbyggd av blocks som går att flytta på och förstöra för att alternera kartans layout. Kartans gameplay är inspirerat av Battle Royale-läget och går ut på att spelare utrustar sig med vapen genom att bryta sig igenom olika blocks för att sedan döda varandra.

Kartan har redan testats av tusentals spelare och CS-profiler som Maksim "Gabe Follower" Poletaev och ohnePixel har öppet hyllat Lilykyu för sin skapelse.


Artikelbild: Lillykyu/Steam
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..