×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kartskaparen hyllas för sitt Counter-Strike-museum

1
Blir du sugen att besöka museet?
Saknar du Counter-Strike: Global Offensive? Nu kan återuppleva spelets historia genom en museitur.

För ett par veckor sedan släppte nämligen kartskaparen Mr.Max47 en karta med ett museum som visar upp historiska händelser från spelet. När du går omkring i museet kan du bland annat se statyer av legendariska spelare, tavlor som föreställer legendariska höjdpunkter och andra intressanta föremål.

"En karta som bygger på ett spel, ett spel som byggts av 25 års historia. Jag inkluderade några legendariska ögonblick, människor och föremål från spelet", skriver Mr.Max47 om kartan.

Kartan har i skrivande stund nästan 8 000 prenumeranter och hundratals kommentarer som hyllar kartskaparen. Om du själv vill besöka museet kan du göra det genom att ladda ner kartan från Steams Workshop.

"Du är otrolig, kompis. Jag vet inte hur du lyckades bli så här arbetslös, men tack för din insats. Du har sammanfattat en hel era, sammanfattat en generations barndom, kanske ännu mer omfattande. Verkligen, bravo, du har gjort ett bra jobb", skriver steamanvändaren Froyy.

Se när den populäre CS-profilen "ohnePixel" ger en guidad tur av museet:


Artikelbild: Mr.Max47/Steam
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..