×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Unikt CS2-skin upptäckt — värderas till över 10 miljoner

3
Det extremt värdefulla skinet är det första som dykt upp sedan 2013.
Under veckan har ett extremt sällsynt skin i Counter-Strike upptäckts. Skinet är en AK-47 Case Hardened med pattern number 661 och uppskattas vara värt upp emot en miljon dollar (~10,5 miljoner kronor).

Det som gör skinet så värdefullt är att det bockar av i princip alla parametrar som höjer värdet på ett skin. Skinet har 661 som pattern number, vilket är det mest eftertraktade på marknaden, och har dessutom en StatTrak. Vad som höjer värdet ännu mer är faktumet att skinet klassificeras som Factory New vilket gör det till det enda kända exemplaret i världen.

Förra året såldes ett AK-47 Case Hardened med samma pattern number och StatTrak tillsammans med en kniv för 500 000 dollar (~5,2 miljoner kronor) i en affär som då uppskattades vara den näst största skin-affären som någonsin gjorts. Det vapnet var dock Minimal Wear vilket alltså är något sämre än detta nya exemplar.

"Efter 10 år har det äntligen hänt... STATTRAK FACTORY NEW #661 SCAR PATTERN. Uppskattat till 800 000 dollar till 1 miljon dollar", skriver CS-profilen och skin-entusiasten ohnePixel om upptäckten.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..