×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Årsdagen närmar sig för Counter-Strike 2 — CS-spelarna ger sina åsikter

1
Hur skulle du sammanfatta första året med Counter-Strike 2?
Det är lite mindre än femtio dagar till årsdagen av Counter-Strike 2. På forumet Reddit delar CS-spelarna med sig av sina åsikter kring det första året med spelet.

"Smokes och det visuella är bättre och det finns några snygga nya funktioner/inställningar att testa, men det är i stort sett det. Subtick fungerar inte tillräckligt bra för tillfället. Jag föredrar starkt CS:GO:s 64 tick framför nuvarande rubber banding när jag skjuts och dödas bakom väggar flera gånger i en match", skriver användaren knightrage1.

"Jag får ungefär 100 fps mindre än jag gjorde när den först kom ut. Ärligt talat, bortsett från det tillagda innehållet, känns basspelet mycket värre än det gjorde vid släppet för mig", skriver användaren Odd_Record_2188.

Användaren slaYn1 delar med sig av en hel lista med grejer som sammanfattar tråden relativt bra. Dessutom skriver personen att denne slutat spelat CS för tillfället.

"Det kommer alltid att finnas negativitet när man ersätter ett spel som varade så länge som det gick. Men i ärlighetens namn, och det gör ont att säga det, men vi har slutat spela cs helt och hållet vid det här laget. Vi försökte verkligen men listan med problem var olidlig".
slaYn1:s lista över problem i CS2

• Fuskfest nästan varje match, vissa matcher börjar normalt men när det närmar sig slutet börjar någon uppenbart spinbotta.

• Prestandan är inte bra, FPS:en sjunker även på riktigt bra datorer.

• Subtick är konstigt.

• Movementen känns krångligt, att hoppa på silon på Nuke skulle ibland ta flera hopp, jag fastnar bakom dumma avsatser hela tiden.

• Du blir skjuten bakom väggar hela tiden och det känns inte "snappy" och därför inte särskilt tillfredsställande att få en kill.

• Massor av saknat innehåll, jag spelar mest competetive och jag saknar många trevliga uppvärmningskartor från workshopen som CSGO hade.

• Jag är själv mjukvaruingenjör så jag vet att mjukvara av god kvalitet tar tid, men bristen på engagemang och kommunikation framstår också som likgiltighet för spelet och communityt. Vilket inte heller hjälper.
Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..