×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Spelarna saknar Overwatch-systemet: "Var är uppdateringen?"

1
Kommer du ihåg Overwatch från CS:GO?
I CS:GO hade spelare funktionen att analysera matcher från misstänkta fuskare och sedan bestämma om förövaren faktiskt fuskade eller ej. Funktionen kallades overwatch och var ett sätt för spelare att hjälpa Valve finna fuskare. För några månader sedan blev overwatch tillagt i CS2, men ingen har hittills fått tillgång till systemet. Avsaknandet har märkts och det är i tråden "So... Where is this update?" av Reddit-användaren _S0L4CE_ som frustrationen tas upp:

"Klassiskt av Valve. De gav tillgång till overwatch endast för en lista av tillförlitliga spelare, men la inte till några faktiska spelare på listan. Med tanke på deras tidigare ageranden kommer de förmodligen att glömma bort den här funktionen i månader", skriver användaren MechaFlippin.

Andra i tråden menar att Valve istället lagt ansvaret för overwatch på ett inhyrt företag:

"Jag är säker på att Valve inhyrde ett företag för att manuellt gå igenom demos, och att overwatch aldrig kommer vara tillgängligt för spelare igen med tanke på hur det utnyttjades tidigare", skriver jamuligan.

Att Valve har hyrt in ett externt företag för att hitta fuskare i CS2 är inte omöjligt. Spelet har under en längre tid haft problem med en överväldigande mängd fuskare - ett problem som Valve inte lyckats lösa. CS2-spelare har tidigare uppmärksammat att Valves antifusk VAC får spelet att lagga, medan andra hyllar den ökade mängden bannade fuskare. Hur Valve nu använder overwatch för att motverka fusk i CS2 är dock okänt, men spelarna saknar möjligheten att hjälpa

Läs diskussionen nedan:
So... Where is this update?
byu/_S0L4CE_ inGlobalOffensive


Artikelbild: Pressbild/Valve och Skärmdump/Steam
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..