×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Föredetta CS-utvecklaren: "Jag behövde lämna företaget"

1
Counter-Strike utvecklaren menar att spelarnas frustration och attacker ibland blir för mycket.
Många är frustrerade över skicket som CS2 levererades i: buggigt, långsamt och hackigt. Ett år efter att spelet först släpptes har Valve ännu inte löst alla problem som användare upplever med spelet. Många irriterade fans tar sig därmed till sociala medier för att klaga, men en Reddit-användare tycker att fansen går alldeles för långt.

I tråden "Just a reminder that CS devs are still human" tar trådskaparen Fliedel upp ett citat från CS-utvecklaren Matt T. Wood, känd för att ha arbetat på CS:GO sedan spelets början:

"Jag har jobbat på Valve i snart 17 år. Jag kan berätta redan nu... det kan vara tufft. Det viktiga för mig var att alltid tänka på spelarnas attacker som frustration på grund av brinnande passion för Counter-Strike. Passion för ett spel som jag arbetar på. Det hjälpte lite, men jag har ändå behövt lämna företaget för att mitt skal är inte tjockt nog", skriver den tidigare Valve-anställda utvecklaren Matt T. Wood och fortsätter:

"Ibland når jag ut till toxic spelare, såväl proffs som amatörer, och efter en kort diskussion kunde vi kommunicera som människor. De vill bara att någon ska lyssna. Många spelare behöver mer mänskligt stöd och bekräftelse. Särskilt killarna, som utgör en stor andel av kritikerna, mår illa psykiskt."

Trådskaparen som uppmärksammade citatet av CS-utvecklaren menar att spelarna måste komma ihåg att det är människor som arbetar på Valve: "De läser Reddit-inläggen precis om er, och ibland kan inläggen vara väldigt förolämpande". Många användare i tråden medger att deras frustration kan gå ut över CS-utvecklarna, men att Valve också behöver kommunicera med spelarna bättre.

Den originella kommentaren från Matt T. Wood återfinns via denna länk.

Läs diskussionen kring citatet från utvecklaren:
Posts from the globaloffensive
community on Reddit


Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..