×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

HooXi om att bänka jks: "Ett misstag"

1
Rasmus "HooXi" Nielsen tycker att ändringarna i G2 var förhastade.
G2 Esports var i början på 2023 världens bästa lag men valde vid årets slut att bänka lagets ankare Justin "jks" Savage i ett oväntat och kritiserat beslut. Bänkningen kritiserades desto mer när Nemanja "nexa" Isaković blev utnämnd till ersättaren för jks. I en intervju med danska podden Bootcamp berättar nu lagets före detta in-game leader Rasmus "HooXi" Nielsen att bänkningen var ett förhastat beslut.

I podden berättar HooXi att Nikola "NiKo" Kovač var intresserad i Falcons Esports och att laget "var säkra" på att han skulle bli värvad. För att kompensera NiKos framtida avgång valde laget att bänka jks tidigt, men det visade sig bli ett dyrt misstag när NiKo valde att stanna kvar i G2 Esports.

"Jag kan inte förstå varför laget inte tog tillbaka jks när beskedet kom att NiKo stannar", skriver Lucas "Bubzkji" Andersen angående bänkningen av jks.

I intervjun berättar även HooXi att värvningen av Janusz "Snax" Pogorzelski, som blir lagets nya in-game leader, är ett misstag:

"De gjorde 100% ett misstag med Snax. Det finns inget mer jag behöver säga om det", säger HooXi i intervjun.

Många undrar nu vilket lag HooXi kan spela för härnäst, och särskilt om han lyckas finna ett lag innan Majorn i Shanghai. Angående ett framtida lag är även HooXi osäker:

"Jag kommer aldrig någonsin jaga pengarna. Jag vet inte om nästa lag blir internationellt eller danskt, före Majorn eller efter Majorn, eller om det blir ett top fem eller top femtio lag"

jks spelar nu i Team Liquid och gör sin debut den 29:e juli i höstens Blast Premier Groups. Hela intervjun (på danska) återfinns via denna länk.

Artikelbild: Pressbild/VaKarM och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..